Valpkull 2019

Söndagen den 24/3 föddes sju fina valpar efter Ice och Maggie. Jag är så glad över att det mångåriga samarbetet mellan Inka Heller-Schedel, kennel Flatgold’s, och mig, ledde till den här kullen! Stort TACK Jessica Hagmanför all hjälp och support!

Det finns en otingad halnvalp kvar till dig som är intresserad av kombinationen! Flatgold’s Fire’n Ice & Micawbers Wheel of Love and Magic

valpar1

Ice-o-MaggieIce och Maggie
Flatgold’s Fire’n Ice och Micawbers Weel of Love and Magic.

Maggie är konstaterat dräktig . Beräknad födsel ca 20/3.

Jag är glad över att få se fram emot en valpkull i vår, och tacksam för att jag fått förtroendet att använda ”Ice”, Flatgold’s Fire’n Ice.
Inka Heller-Schedel, kennel Flatgold’s, och jag har känt varandra och samarbetat i snart tio år. Jag har alltid tyckt mycket om hennes hundar, min egen hane Einar, Flatgold’s A Son of Alvar at Micawbers, har betytt mycket för mig.
Redan för två år sedan, när jag var och hälsade på hos Inka och Hartmut för att träffa min valp Ivar, Flatgold’s Irons in the Fire, föll jag pladask för fina Ice. Vi pratade lite om att han passade till mina tikar, men då var han för ung, och jag hade inga valpplaner i sikte. Men i år vill jag se framåt, och när Maggie så passande löpte i januari fick jag chansen att få använda honom!
Maggie är en arbetsglad och härlig tik som tillsammans med matte Jessica Hagman är med på så många and- och fasanjakter de har möjlighet till. De har dessutom vid ett flertal tillfällen varit i England på jakt och träning. För mig är Maggie den optimala flatten, positiv, snäll, söt och arbetsvillig.
Ice är högt meriterad och från friska linjer. Gå in på kennel Flatgold’s hemsida och läs om honom! www.flatgold.de

Comments are closed.